Bestevaer Modestoffen

Bestevaer is een stoffenspeciaalzaak,
waar kwaliteit een begrip is!

Jarenlange ervaring

Yvonne van Dijk zit al jaren in het modevak én had een eigen atelier waar ze kleding ontworp. We hebben veel kennis en vaardigheden om goed  persoonlijk advies te kunnen geven over het vervaardigen van kleding.  Bij Bestevaer Modestoffen zit u dus altijd goed!

Inspiratie opdoen

Met een luchtige katoen/acryl menging is Durable Cosy Fine een van de populairste garens in het Durable assortiment.
Cosy fine is een zacht garen in een menging van 58% katoen en 42% polyacryl. Met het dunne zachte Cosy fine haak of brei je een geweldig vest, een kleurrijk kussen of een zacht babydekentje.

Het Durable Norwool Plus garen is een menging van acryl, polyamide en superwash wol. Dit maakt het een heerlijk zacht garen, sterk, duurzaam en gemakkelijk te verwerken. Door deze eigenschappen is dit garen bij uitstek geschikt voor de bekende Noorse sokken, maar eveneens aan te raden voor warme wanten, een fijne shawl, een mooie trui en dito muts

Onder de naam Soqs brengt Durable een eigentijds sokkengaren uit. Soqs heeft een samenstelling van 75% wol en 25% polyamide en is daardoor zacht en sterk tegelijk. Het uitgekiende kleurenpalet van 38 sprekende kleuren maakt het garen bij uitstek geschikt voor veel meer creatieve projecten dan alleen sokken.
Een bol van 50 gram bevat 210 meter en advies naalddikte is 2,5 tot 3,0 mm. Twee bollen is voldoende voor een paar sokken, of combineer de verschillende kleuren voor een trui, kussen of knuffel. Dit sterke garen is op vele manieren toepasbaar.

Ontdek meer

In onze fysieke winkel kunt u eerst onze stoffen komen bekijken en voelen.
Via de website maakt u hiervoor eenvoudig een afspraak.