Bestevaer Modestoffen

Wij staan voor u klaar!

Ontvang leuke nieuwtjes!

Schrijf u dan vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief.
U ontvangt een e-mail in uw postvak wanneer er leuke aanbiedingen zijn in onze winkel.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Aangenaam!

Graag zou ik me persoonlijk aan u willen voorstellen

Bestevaer Modestoffen is in november 2017 officieel opgegaan, na overname door Yvonne van Dijk. Een droom kwam uit, volgens Yvonne: ‘Iets wat ik altijd al gewild heb en wat eind 2018 eindelijk binnen mijn bereik kwam.’

De winkel in Alblasserdam telt inmiddels 2 personeelsleden met de verwelkoming van Diana, die twee keer in de week de werkvloer zal ondersteunen. Bestevaer Modestoffen is een prachtige speciaalzaak in het hart van Alblasserdam met een veelzijdige assortiment van luxe modestoffen. De stoffen worden ingekocht bij groothandelaren in Duitsland, Italië en België.  Nederland mag  in dit rijtje echter niet  ontbreken! Hier wordt immers de eigen collectie samengesteld. Voor vele bekende merken van de catwalk zit u ook bij Bestevaer Modestoffen altijd goed! Bent u op zoek naar iets exclusiefs? Bijvoorbeeld bruidscouture? Wij leveren graag op bestelling.

Naast de verkoop van stoffen en toebehoren? Helpen wij ook beginners met veel plezier op weg. We geven advies op maat in de winkel en we bieden ook leuke en leerzame workshops aan.  Wilt u zeker zijn van uw tijd in de winkel? Dan kunt u het beste een afspraak via onze website maken. Wij nemen dan uitgebreid de tijd voor u. Niet alleen voor naaiproblemen, maar ook  advies op maat, maar ook gewoon voor een heerlijk kopje thee.

Dankzij de jarenlange ervaring van Yvonne in het modevak, geniet u steeds weer van een goede service, persoonlijk contact en natuurlijk: mooie stoffen! Kom vooral eens lekker neuzen naar buitengewone stoffen.

Bestevaer Modestoffen: een stoffenspeciaalzaak, waar kwaliteit een begrip is.

Kom gezellig langs in onze winkel groetjes Yvonne van Dijk

Diana, Yvonne en Rebecca staan voor u klaar!

Ontvang de hele ervaring!

Neem een kijkje

In onze fysieke winkel kunt u eerst onze stoffen komen bekijken en voelen.
Kom gerust langs!

Bekijk de openingstijden

Doe mee met onze workshop! 

Inschrijven voor workshop